opc_loader

Dealerschappen

Diamond Oil Active Box - Smoke Brown - 250 ml - Complete set

Bevat olie, reiniger, pads en meer!

55,00
Beschrijving

Wilt u verschillende houten meubels behandelen met een waterbestendige en sterke olie? Dan is de diamond oil active box wat voor u. Een complete set met alles wat u nodig heeft voor de behandeling van tafels, kasten en resterend hout binnenshuis. De olie hard snel uit, echter niet van zelf waardoor de olieresten opnieuw gebruikt kunnen worden. Het hout is beschermd tegen vocht, slijtage en vuil. De set bestaat uit de volgende producten:

- WOCA Diamond Oilo Active 250 ml
- WOCA Intensiefreiniger
- 2 handpads (beige en wit)
- Een katoenen doek
- Nederlandstalige instructie

Extra informatie

Woca olie kleuren aanbrengen

Breng de olie eenvoudig aan op vele vierkante meters in een korte tijd. Na 12 uur is de olie beloopbaar en na 3 tot 5 dagen compleet waterbestendig. In de webshop kunt u 9 unieke kleuren vinden, de uiteindelijke kleur hangt af van het hout waar u de olie op aanbrengt, liever eerst een tester ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice voor de mogelijkheden. Heeft u de juiste kleur in huis? Om u verder te helpen kunt u het volgende stappenplan volgen en de bijgevoegde video bekijken. Zo kan er niets meer mis gaan!

1. Schuur het hout, dit is nodig bij eerder geolied hout. Wij raden u aan om te schuren met een grove korrel (40) en opbouwen via 90 naar 120. U kunt deze stap overslaan bij nieuw blank hout. 
2. Maak de ondergrond goed schoon door de intensiefreiniger te gebruiken.
3. Het geheel 4 uur laten drogen.
4. Breng de olie aan.
5. Laat het geheel minimaal 10 minuten intrekken.
6. Opboenen met de beige pad.
7. Geheel droog wrijven met een katoenen doek.
8. Boenen met de witte pad om eventuele glans aan te brengen. 

Beoordelingen ()
Diamond Oil Active Box - Smoke Brown - 250 ml - Complete set heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Diamond Oil Active Box - Smoke Brown - 250 ml - Complete set


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: