opc_loader

Master Clour Oil Wit

Geschikt voor alle houtsoorten

Geschikt voor grote oppervlakten

Verkrijgbaar in meerdere kleuren

37,95
Beschrijving

Woca Master Colour Oil Wit kunt u gebruiken als basisbehandeling voor onbehandelde en geschuurde houtsoorten. Woca Master Colour Oil kunt u met de hand of met de boenmachine makkelijk aanbrengen. Met een poetsmachine en een inmasseerpad krijgt u een optimaal resultaat. Woca Master Colour Oil Naturel kleurt het hout en de structuur mooi op en beschermt tegen vuil en vlekken.

7 Dagen nadat de olie is aangebracht, dient u de vloer te behandelen met een Woca Natuurzeep Wit. Dit zorgt ervoor dat vloer nog beter beschermd wordt. Daarna kan de vloer onderhouden worden met Woca Onderhoudsolie Wit. Met 1 liter Woca Master Colour Oil kunt u ongeveer 8 – 10 m2 behandelen. Voor een nog beter resultaat kunt u de Woca Master Colour Oil 2 keer aanbrengen. Reinig nieuwe en geschuurde houten vloeren altijd eerst met Woca Intensiefreiniger, voordat u de Woca Master Colour Oil aanbrengt.

Master Colour Oil is verkijgbaar in de volgende kleuren:
- Light Brown
- Brazil Brown
- Rhode Island Brown
- Castle Grey
- Extra White
- Walnut
- Black
- Extra Grey
- Antique
- Natural
- Wit

Extra informatie

Masterolie aanbrengen:
1. Wis de vloer in de lengterichting van het hout met Woca Intensiefreiniger (125 ml op 5 liter). Gebruik voor het reinigen van het hout een goed uitgewrongen wringmop (Woca Vileda Swepmop).  Laat de vloer dan goed drogen. Voordat de Woca Master Colour Oil wordt aangebracht dient de vloer volkomen droog en vrij van vuil en vet zijn. De vochtigheidsgraad van het hout mag maximaal 12% zijn. De olie moet worden aangebracht bij een tempratuur van minstens 18 graden.

2. Schud de flacon Woca Master Colour Oil goed en giet het in een plastic emmer. Maak voldoende aan om het oppervlakte te behandelen om kleurverschillen te voorkomen. Roer de Master Colour Oil tijdens het gebruik goed door. Breng de Master Colour Oil gelijkmatig aan met de Woca Oliespons op een oppervlak van ongeveer 3 tot 6 m2. Laat de vloer ongeveer 15 minuten de olie opnemen. Als er droge plekken verschijnen, dient er meer olie te worden aangebracht op die plekken.

3. Poets vervolgens met de hand of met een éénschijfsmachine tot het oppervlak verzadigd oogt. De vloer mag er niet nat uit zien en na het inwrijven mag er geen overtollige olie achterblijven. Poets het oppervlak daarom altijd droog met katoenen doeken.

4. Werk stapsgewijs verder tot de volledige vloer afwerkt is. Nawrijven met nieuwe beige of witte pads wordt aangeraden. De vloer moet daarna worden opgewreven met 1 deciliter masterolie per 15 m2 voor een optimale verzadiging. Doe dit wel binnen 24 uur. De olie moet zorgvuldig in het hout gewreven worden, verwijder eventueel overtollige olie van het oppervlak. Hoe meer u de olie inwrijft, hoe beter het resultaat. Na 24 uur kan de vloer voorzichtig belopen worden op sokken. De optimale bescherming ontstaat pas na enkele zeepbeurten. De eerste zeepbeurt mag na minimaal 7 dagen worden toegepast. In deze 7 dagen mag de vloer niet in aanraking komen met water.

Beoordelingen ()
Master Clour Oil Wit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Master Clour Oil Wit


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items