" /> Green egg kamado barbecue , barbecue , kamado
opc_loader

      

 Wooddesign4u  specialist in meubels van hout

Maatwerk in  ,tuinbanken, buitenkeukens, bloembakken, tuinsets van diverse houtsoorten, steigerhout,douglas en eiken. 

Nieuwe Artikelen

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Uniek Keramiek

Een van de dingen die de Big Green Egg zo bijzonder maakt, is dat deze gemaakt is met keramiek dat is ontwikkelt door de NASA. De speciale eigenschappen van het dubbelwandige keramiek in dit kookstel zorgen ervoor dat de Big Green Egg extreem isoleert en warmte weerkaatst. Op deze manier wordt de temperatuur tot op de graad nauwkeurig geregeld en zijn buitentemperaturen van geen enkele invloed op de temperatuur binnen de Big Green Egg. Dit zorgt voor perfecte garing, ongeacht welke kooktechniek er gebruikt wordt. Of er nu wordt gegrild, gebakken, gestoofd, gerookt of gekookt, alles is mogelijk met de Big Green Egg die temperaturen van 70°C tot 350°C aankan.

Doordacht design

Het design van de Big Green Egg maakt het kookstel visueel erg aantrekkelijk, maar tegelijkertijd heeft het design natuurlijk achterliggende gedachtes. Het hightech design van de Big Green Egg zorgt voor betere isolatie, schoktolerantie en sterker materiaal dan een gewone barbecue. Het speciale ontwerp van het ‘eitje’ zorgt ervoor dat het werkt als een oven en barbecue in één: Er wordt houtskool gebruikt, maar tegelijkertijd kan de Big Green Egg worden afgesloten zoals een oven. Op deze manier vindt er een constante air flow plaats die essentieel is voor perfect bereide gerechten. Verder kunt u al 10 minuten na aansteken, beginnen met barbecueën. De Big Green Egg biedt ultiem gebruiksgemak het hele jaar door.

Open Flavour™

De Big Green Egg staat voor smaak en kwaliteit. Door het groene ei te gebruiken voor uw maaltijd, is er geen excuus meer om producten niet perfect te garen: Geen ‘schoenzolen’ of ongare stukjes vlees en vis meer wanneer er gekookt wordt met de Big Green Egg. Dit komt de smaak ten goede, maar zorgt er ook voor dat er verantwoorder wordt gegeten. Verder kunnen er, om extra speciale smaakcombinaties in uw gerechten te krijgen, verschillende soorten houtskool gebruikt worden en kan de Big Green Egg bijna iedere kooktechniek aan. Lekker genieten van het beste wat de natuur te bieden heeft. Niet voor niks zijn topchefs zoals Herman den Blijker fan!